casussen

laat je inspireren

“De kwaliteiten van de medewerkers bij bottleneck-it liggen niet alleen op automatiseringsgebied, maar ze halen ook het beste uit de ondernemers naar boven. Stimuleren om te ontwikkelen!”

vertrouwd door:

reviews

wat anderen zeggen over bottleneck-it

Zeer kundig en verstand van zaken. Goed meedenken om specifieke dashboards te maken voor een klant. Nu verder uitbouwen door ons als kantoor. Komen afspraken na. Ik zou zeker nog een keer bij Niels aankloppen.
Administratiekantoor Sterenborg
Niels heeft voor een van onze voornaamste cliënten klantspecifieke dashboards gebouwd. Ik kan alleen maar zeggen, dat wij (kantoor en cliënt) 100% tevreden zijn met het resultaat. Wat vooral niet onbenoemd mag blijven, is het meedenken naar een voor de cliënt maximale oplossing. We bevelen Bottleneck-it dan ook van harte aan!
Adrome
Absoluut van toegevoegde waarde door processen in kaart te brengen, helpen te optimaliseren en middels ‘dashboarding’ hebben we real-time inzicht en zijn we in staat beter te anticiperen c.q. vooruit te kijken.
SZamen
Fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, pro-actief en vooruitstrevend.
Boertje administratie en advies
De afgelopen maanden intensief samengewerkt met Adriaan om Adminit B.V. te professionaliseren. De samenwerking verliep naar volle tevredenheid, goede communicatie, veel input, ruimte tot overleg. Al met al een prettige samenwerking met een mooi eindresultaat!
Adminit
Niels heeft voor onze organisatie een dashboard gemaakt waar wij al jaren op zoek naar waren. De samenwerking ervaren wij als zeer prettig. Na 1 gesprek is Niels in staat geweest om onze behoeftes goed te vertalen naar een bruikbare oplossing.
Bibliotheek Z-O-U-T
Bottleneck-it heeft een second opinion uitgevoerd op ons algemeen Visionplanner sjabloon. Dat hebben ze professioneel gedaan en heeft ons waardevolle inzichten en verbetermogelijkheden opgeleverd.
Schipper Accountants
Het team van bottleneck-it denken met je mee en kunnen goed schakelen. Meer dan aan te bevelen.
Accountant Vast