rapportage

Wat?

Bedrijfsontwikkeling voor ondernemers

HOE?

We helpen ondernemers met ontwikkelen. Hoe? Met rapportages brengen we de bottlenecks in kaart en met procesoptimalisatie lossen we deze actiegericht op. De oplossing zit vaak in het implementeren van de juiste softwarepakketten, maar met onze creativiteit vinden we altijd de oplossing voor jouw organisatie. Zijn de bottlenecks verholpen en werken de interne processen optimaal? Dan kijken we naar de toekomst. Wat zijn jullie organisatiedoelen en hoe zorgen we voor nog meer bedrijfsontwikkeling?

rapportage

Rapportage & actiegerichte dashboards

Met rapportages analyseren we de data vanuit het verleden en verbinden we deze met de toekomst. We leren hieruit wat de verbanden zijn, achterhalen waar de bottlenecks zitten en zien de mogelijkheden hoe we deze actiegericht kunnen oplossen. Deze actiegerichte oplossingen maken we vervolgens overzichtelijk in een actiegericht dashboard. Kortom; het laat ons zien aan welke knoppen we moeten draaien om te zorgen voor bedrijfsontwikkeling.

Procesoptimalisatie

Na het vinden van de actiegerichte oplossingen stellen wij een actiegericht plan op. We doen dit zonder dat daarbij grote aanpassingen nodig zijn. Dit kan bijvoorbeeld door het automatiseren van handmatige taken, het implementeren van nieuwe technologieën of het veranderen van de manier waarop medewerkers samenwerken. Ons doel hierbij is om de verbeteringen binnen de bestaande kaders te vinden en daardoor niet geschoven hoeft te worden met capaciteit. Dit doen we met pragmatische creativiteit wat leidt tot kostenbesparingen, verhoogde productiviteit en verbeteringen van de klanttevredenheid.

Software-implementatie & -integratie

Software-implementatie en -integratie zijn belangrijke stappen in procesoptimalisatie. Ze stellen ons in staat om jouw bedrijfsprocessen efficiënter te maken. Hiermee bespaar je enorm veel tijd en geld, waardoor jouw organisatie weer kan ontwikkelen. We kijken hierbij wat nodig is: nieuwe software implementeren of bestaande software integreren.

AIDA - Accountancy Intelligence for Datadriven Accountants

AIDA is gebaseerd op data en biedt accountants inzicht in de volledigheid en kwaliteit van hun administratie. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en algoritmen kan AIDA jou helpen om de diensten te verbeteren en je klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

besparing aan tijd
%
jaar ervaring
kantoren
bottlenecks

t

Niels Kamerling

rapportageBaaS

Niels is een geduldige, sociale analist die creatief is in het bedenken van oplossingen. Hij heeft de gave mensen daarin mee te nemen vanuit inhoud en een persoonlijke klik. Hij focust zich op interne processen, uitvoering van de (implementatie)strategie bij het (opnieuw) in gebruik nemen van software, analyse van de data en het in kaart brengen van deze data in visuele rapportages.