Software-implementatie & -integratie

Efficiënter en effectiever samenwerken

Hoe zorg jij ervoor dat je jouw bestaande software optimaal gebruikt? Je medewerkers doen het beheer van software erbij en hebben mogelijk andere belangen dan jij. Wij kijken graag objectief met je mee en houden je op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en ontwikkelingen. Daarnaast helpen we met de implementatie, inrichting en integratie van nieuwe software.

Wat is software-implementatie & -integratie?

Software-implementatie en -integratie zijn belangrijke stappen in procesoptimalisatie. Ze stellen ons in staat om jouw bedrijfsprocessen efficiënter te maken. Hiermee bespaar je enorm veel tijd en geld. Kortom; jouw organisatie kan weer groeien. We kijken hierbij wat nodig is: nieuwe software implementeren of bestaande software integreren.

Wat is software-implementatie?

Software-implementatie is het proces waarbij nieuwe software wordt geïntegreerd in jouw organisatie. Door de inzet van de juiste software worden processen geautomatiseerd en beperkingen opgerekt of weggewerkt. Op basis van de rapportages, dashboard en optimalisatie mogelijkheden kiezen we voor de software die de bottlenecks oplossen. bottleneck-it draagt zorg voor de gehele implementatie én dat het team ermee leert werken. 

Wat is software-integratie?

Software-integratie is het proces waarbij de software moet aansluiten op bestaande systemen en gegevens van jouw organisatie. Maar ook is integratie het proces we waar koppelingen maken tussen bestaande software. Het maakt het mogelijk om gegevens te delen, samen te werken en met bestaande software de bottlenecks op te lossen.

neem contact met ons op

Als je vragen hebt, staan wij voor je klaar!