Het is tijd om te laten zien dat je méér bent dan een accountant

Met AIDA kunnen accountants zich concentreren op waar ze goed in zijn: het bieden van waardevol financieel advies aan hun klanten. Door het gebruik van de nieuwste technologieën en algoritmen, kan AIDA jou als accountant helpen om je diensten te verbeteren en je klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

AIDA is beschikbaar in verschillende modules: AIDA SOLO, AIDA QUALITY, AIDA INSIGHTS en AIDA ALL-IN. Hiermee kan je precies de module kiezen waar je behoefte aan hebt om je bedrijf efficiënter te laten werken.

AIDA is in deze fase van het product gebaseerd op data uit je boekhoudapplicatie.

Accountancy Intelligence for Datadriven Accountants

AIDA
SOLO

Je eigen database met al je boekhoud-data van al jouw klanten

AIDA
QUALITY

Inzage in kwaliteit en efficiency van je administraties

AIDA
INSIGHTS

Advies op basis van je data voor jouw klanten

AIDA
ALL-INN

Alles uit eerdere modules, maar dan regelrecht in je mailbox met alle relevantie Quality-optimalisaties en Advieskansen voor jouw  klanten!

Whitepaper AIDA

Wil je als accountant ook profiteren van de voordelen van AIDA? Download onze whitepaper! Of je nu behoefte hebt aan meer inzicht, advies of een standaard dashboard voor jouw klanten, AIDA heeft de oplossing die bij je past. Kies voor AIDA en zet jezelf als accountant in je kracht door gebruik te maken van de data die tot je beschikking staat!