over ons_Mesa de trabajo 1

Wat?

trainingen

HOE?

Met jou, voor jou en door jou. Trainen doe je niet alleen maar samen. Wij zorgen er vooral voor dat jij geholpen bent. Concreet en toegepast op wat jij nodig hebt.

Waarom?

Omdat investeren in jezelf nog steeds de beste investering is. De kennis en kunde die jij hebt, neem je mee, geef je door en zorgt ervoor dat jij jouw organisatie helpt om verder te komen.

aanbod

Waarom?

Zit je ook zo te zweten als je een maatwerkpresentatie in Visionplanner wilt maken voor je klant? En heb je geen idee waar te starten en met welke widgets? Geeft niks… zo begonnen wij vijf jaar geleden ook en daarom helpen we je daarbij!

Een gratis training

Een vliegende start, waarna je de kennis hebt om deel te nemen aan de kennis- of businesstraining óf om zelf de eerste stappen te zetten met een maatwerkdashboard in Visionplanner.

Meer info & deelnemen
"Een hele leuke praktijkgerichte cursus! Heel fijn om zelf aan de slag te kunnen en te werken vanuit een echte casus. De cursus gaat verder dan de basiskennis Visionplanner en doet ook echt een beroep op de creativiteit voor het bouwen van goede dashboards. Goede persoonlijke begeleiding en een fijne omgeving."
Businesscasetraining

Businesscasetraining

De businesscasetraining vergt het uiterste van wat je geleerd hebt tijdens eerdere Visionplannercursussen. Je gaat aan de slag met een kant-en-klare casus van een horecaondernemer die inzicht in zijn verschillende bedrijven wil krijgen. Je leert de juiste stappen te zetten, om zo efficiënt mogelijk zo'n dashboard in elkaar te knutselen. En dat doe je die dag dan ook! Alle aspecten van de Visionplanner Adviespraktijk (tussentijdse rapportage) komen terug in de casus!

Meer info & aanmelden

Kennistraining

Je kennis opfrissen en vol vertrouwen met Visionplanner en concrete businesscases aan de slag? We laten je de best-practice-widgets in Visionplanner zien en aan de hand van praktijkgerichte opdrachten leer jij er die dag ook mee werken. Je gaat naar huis met een mooi demo-dashboard en je kunt jouw opgedane kennis meteen inzetten voor je klant of eigen bedrijf!

Meer info & aanmelden