Wat?

bottleneck-services

Waarom?

Je gebruikt de nieuwste tools, bent altijd up to date maar ziet geen versnelling in je processen terug. Ergens weet je dat je de software niet helemaal juist inzet, maar tijd om uit te zoeken waar die bottleneck nu precies ligt, heb je niet.

Jouw mensen kun je alles laten uitzoeken, want dat zijn toppers. En toppers zet je het liefst in, op dat onderdeel waar zij het sterkst in zijn.

Wij hebben de oplossing voor je: bottleneck-services!

HOE?

Jouw toppers blijven doen waar zij goed in zijn, terwijl wij ervoor zorgen dat je software-inrichting staat als een huis!

Dat doen we door gebruik te maken van een netwerk van experts op het gebied van software.

Wij nemen jou de touwtjes uit handen, terwijl jij je niet meer druk maakt om de correcte inrichting van je software, gebrek aan kennis of vertrekkende ‘super-users’.

over ons_Mesa de trabajo 1

Introductie

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen en welke kansen wij zien voor jouw bedrijf? Boek vrijblijvend en kosteloos een half uur van onze tijd, dan kijken we graag met je mee.

Aanvragen

Optimalisatie

Wil je graag met ons aan de gang en stappen zetten richting verbetering? Vraag dan hier aan wat we voor je kunnen doen.

Aanvragen

Integratie

Ben jij op zoek naar een integratie van systemen? We horen graag je wensen, zodat we voor je op zoek kunnen gaan naar de verschillende mogelijkheden. Benieuwd? 

Aanvragen

beheer

Naast onze facultatieve inzet is het ook mogelijk om het volledige beheer inclusief optimalisatie aan ons over te dragen voor een vast maandbedrag. Zo blijf jij door de bomen het bos zien en zorgen wij ervoor dat je software optimaal werkt.

rapportage

Wil jij zichtbaar hebben hoe goed jouw applicaties zijn ingericht, of zichtbaar maken waar nog winst te behalen valt? Wil je data combineren? We denken graag met je mee, plan daarom meteen een afspraak in onze agenda.