Introductie Power BI

Voor verschillende kantoren en bedrijven die verder willen gaan met informatieverschaffing d.m.v. dashboarding, geven we introducties in MS Power BI en Visionplanner.  

We merken dat er enerzijds veel meer vraag is naar maatwerkspecifieke Visionplanner dashboards in vergelijking met een aantal jaren terug. Anderzijds merken we ook dat kantoren en bedrijven steeds vaker een stapje verder willen doen met softwaregebruikers-analyses, uren- en declarabiliteitsrapportages en projectrapportages. Om zulke info inzichtelijk te maken, gebruiken we vaak MS Power BI.

Maatwerkspecifieke Visionplanner dashboards maken we in overleg met de klant, zodat er een mooi en bruikbaar dashboard tot stand komt. 

Bij Power BI pakken we het wat anders aan

Ook daar kunnen we op aanvraag een dashboard maken, maar we vinden het zelf vooral fijn als de klant ook kennis vergaard van Power BI. Als deze wens er is, introduceren we de klant dan ook meteen met het gebruik van MS Power BI. We zitten dan vaak een aantal maanden achter elkaar één of twee dagen per maand bij zo’n bedrijf of kantoor om ze gewend te laten raken met Power BI. Erg leuk!

Zo starten we met de basis, gaan we al snel aan de gang met ‘eigen cijfers’ (die zijn herkenbaar, en dus goed te begrijpen voor een klant) en eindigen we met het knutselen met visuals, leggen van directe koppelingen naar software-applicaties, automatiseren via MS Power Automate, delen via Teams en het (op hoofdlijnen) bespreken van de werking van en het werken met databases. Tussendoor bouwen we dan meteen één of meerdere dashboards voor het kantoor/bedrijf of de klanten van een kantoor in elkaar!

Waarom we dat zo doen?

We zijn ervan overtuigd dat je meer ‘in data gaat denken’, wanneer je de werking van data en de interpretatie/combinatie van data beter gaat begrijpen.  

Al met al altijd een super inspirerend traject! 

Benieuwd of we ook iets voor jouw kantoor of bedrijf kunnen betekenen? Stuur ons een bericht of plan een afspraak in met Niels.

quick scan

vraag hier jouw quick scan aan

Naam(Vereist)

afspraak inplannen

plan vandaag nog jouw afspraak met bottleneck-it

Naam(Vereist)