Wat?

softwarebeheer, procesoptimalisatie & rapportages voor accountants- en administratie kantoren

HOE?

Jij focust op je klanten, terwijl wij focussen op jouw interne processen. Daarmee bedoelen we de software die je gebruikt: van scan-en-herken tot dashboardtool tot jaarrekeningdeponering.

Waarom?

Omdat de investering die je doet in software, jou wat op moet leveren. Efficiëntie en effectiviteit is afhankelijk van de manier waarop je de juiste software inzet, die aansluit bij jouw organisatie en processen. Op deze manier kan je software optimaal inzetten om je rendement te verhogen, en ben je klaar voor de toekomst.

van uren naar waarde

Efficiënt inzetten van je tijd is belangrijk! Veel accountantskantoren werken nog op basis van het factureren van uren. Waar veel kantoren echter naar toe willen werken, is een hoger rendement tegenover een lagere tijdsinvestering. Tijd is hiermee dan ook meteen de meest beperkende productiefactor. Hoe doe je dit? Je producten en diensten verkopen naar de waarde die het heeft voor de klant, werkt juist andersom! Wij helpen je dit te realiseren door het standaardiseren en optimaliseren van je marge met behulp van software(analyse).

doorbelasting

Wie plukt de vruchten van jouw investering in software en hoe zorg je ervoor dat deze investering gedekt is? Jouw klanten hebben net zo goed voordeel van deze efficiëntieslag als jij en je medewerkers! Jij betaalt echter de factuur van je softwareleveranciers...

Wij besparen je negatief onderhanden werk op je softwarekosten en automatiseren de doorbelasting van software op een transparante manier. Op deze manier zorg je er ook voor dat klanten zich realiseren dat de softwareservice de afgelopen jaren flink omhoog is gegaan en het realistisch is dat zij daar aan meebetalen.

Kostenbeheersing

Software eet steeds meer van je budget op. Maar levert deze investering je ook daadwerkelijk wat op? Weet jij welke schouders de lasten dragen en waar de winst zit? Om dit te weten te komen heb je inzicht nodig in het gebruik van je software. Wij helpen je met het in kaart brengen, beheersen en controleren van je softwarekosten.

softwarebeheer

De directie is druk met het runnen van het kantoor, wil vooruit op digitaal gebied, maar er worden geen spijkers met koppen geslagen. De belangrijke samenwerking tussen management en medewerkers ontbreekt om de digitalisering op een strakke manier in goede banen te leiden. Wij vormen de tussenlaag tussen management en medewerkers die de touwtjes strak in handen houden. Zo werken we samen toe naar een concreet doel om het resultaat te behalen dat je op digitaal gebied voor ogen hebt.

implementatie & integratie

Hoe borg jij dat je software optimaal blijft gebruiken? Je medewerkers doen het beheer van software erbij en hebben mogelijk andere belangen dan jij. Wij kijken graag objectief met je mee en houden je op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en ontwikkelingen. Daarnaast helpen we met de implementatie, inrichting en integratie van nieuwe software.

Trainingen

Wil jij je medewerkers meer kennis bijbrengen over bepaalde pakketten? Wij verzorgen diverse trainingen, o.a. in Visionplanner, Basecone en Power BI. Bekijk hiervoor onze trainingspagina.

analyse
°
jaar ervaring
optimalisatiekansen
+
kostenbesparing
%

t

adriaan heijboer

softwareBaaS

Adriaan is een enthousiaste, creatieve denker met oog voor commerciële kansen. Een kritische vragensteller en probleemoplosser met veel kennis en ervaring op het gebied van procesoptimalisatie en software. Hij denkt buiten de gebaande paden en wordt graag uitgedaagd op strategisch vlak. Ondernemers helpen door middel van een pragmatische toepassing van strategie, commercie en psychologie heeft zijn hart.