EEN KETEN IS ZO STERK ALS DE ZWAKSTE SCHAKEL

bottleneck-it

Waarom wij doen

wat we doen

Wij geloven dat de accountant meer kan betekenen voor de ondernemer. Door meer en beter gebruik te maken van rapportages en software en je processen daarop aan te passen, kosten repeterende werkzaamheden, die doorgaans weinig toegevoegde waarde bieden, minder tijd. Dan blijft er tijd, energie en budget over om de ondernemer te helpen met zijn volgende stap.

Wij denken dat jouw onderneming 
leuker 
rendementvoller 
efficiënter 
impactvoller 
sneller 
beter 
kan zijn

in kaart

Wij analyseren jouw organisatie en brengen de bottlenecks in kaart. Wij registreren en rapporteren jouw kansen op besparing en verbetering.

in beeld

Wij visualiseren de bottlenecks van jouw bedrijf. Je krijgt door middel van een rapportage een goed beeld van de impact van deze bottlenecks op de processen.

in actie

Wij helpen jou met creatieve en vooral praktische oplossingen om rendementsverbetering te realiseren. Zo werk je toe naar meetbaar resultaat.

ontkurkt je onderneming

bottleneck-it

Door de brug te slaan tussen de ondernemer en de accountant, helpen wij kantoren met het verbeteren van hun rendement en helpen wij ondernemers met meer waarde te creëren om meer te kunnen bereiken. 

Er gaat nu veel tijd, energie en geld verloren aan inefficiënte processen en het niet goed gebruik maken van beschikbare software.  Wij maken je processen inzichtelijk en zorgen voor de meest optimale inrichting van jouw software om de processen te verbeteren.

reviews

wat anderen zeggen over bottleneck-it

Zeer kundig en verstand van zaken. Goed meedenken om specifieke dashboards te maken voor een klant. Nu verder uitbouwen door ons als kantoor. Komen afspraken na. Ik zou zeker nog een keer bij Niels aankloppen.
Administratiekantoor Sterenborg
Niels heeft voor een van onze voornaamste cliënten klantspecifieke dashboards gebouwd. Ik kan alleen maar zeggen, dat wij (kantoor en cliënt) 100% tevreden zijn met het resultaat. Wat vooral niet onbenoemd mag blijven, is het meedenken naar een voor de cliënt maximale oplossing. We bevelen Bottleneck-it dan ook van harte aan!
Adrome
Absoluut van toegevoegde waarde door processen in kaart te brengen, helpen te optimaliseren en middels ‘dashboarding’ hebben we real-time inzicht en zijn we in staat beter te anticiperen c.q. vooruit te kijken.
SZamen
Fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, pro-actief en vooruitstrevend.
Boertje administratie en advies
De afgelopen maanden intensief samengewerkt met Adriaan om Adminit B.V. te professionaliseren. De samenwerking verliep naar volle tevredenheid, goede communicatie, veel input, ruimte tot overleg. Al met al een prettige samenwerking met een mooi eindresultaat!
Adminit

de gezichten achter bottleneck-it

Waar wij ons bed voor uit komen?

Om jouw bottlenecks BaaS te worden en samen te werken aan toekomstbestendige oplossingen. Creatief, een beetje eigenwijs, maar recht door zee!

Bottlenecken as a Service – BaaS

t

t

Adriaan Heijboer

softwareBaaS

Niels Kamerling

rapportageBaaS

t

Adriaan Heijboer

softwareBaaS

t

Niels Kamerling

rapportageBaaS

applicaties

Wij kunnen o.a. uit de voeten met...